Sant Cugat del Vallès

Apostem pel comerç local

  • Actualitzat:
  • Creat:

Necessitem un pla de xoc amb comerciants, propietaris i empresaris per mirar la manera d´impulsar el nostre comerç de proximitat.

L'Ajuntament prepara una reunió amb els comerciants de la ciutat, associacions i propietaris a títol individual per preparar un pla de xoc pel comerç de la ciutat.

El govern assumeix la qualificació que n'ha fet diverses vegades l'associació Sant Cugat Comerç, que parla d'una situació 'crítica', i planteja aquesta trobada com una manera d'explorar possibles solucions.

El que es vol és revitalitzar la Taula de Comerç.'Volem establir una sèrie d'accions i presentar-les als comerciants perquè les validin', ha explicat  la tinenta d'alcaldia de Comerç, Elena Vila, que ha admès que no existeix una 'fórmula màgica' per capgirar el problema.

Per altre banda Vila es compromet a elaborar un pla d'acció, 'a llarg termini', per posar unes bases sòlides que permetin assegurar el futur del comerç a Sant Cugat. Un sector que, per Vila, és especialment important per aquest govern i per això s'hi ha dedicat 'una tinència d'alcaldia específica'.