Sant Cugat del Vallès

Visita de Paco Aranda a Sant Cugat

  • Actualizado:
  • Creado:

El número sis de la candidatura del PSC per Barcelona a les eleccions generals va visitar Sant Cugat per tenir fer unes declaracions i una trobada amb militants.

El dilluns 4 de novembre a la tarda Paco Aranda membre de la candidatura socialista a les pròximes eleccions generals va visitar la nostra ciutat.

En declaracions amb la premsa Aranda va reclamar que tot el vot progressista s´ha d´unir entorn el partit socialista per aconseguir desbloquejar a la situació. Si no ens trobarem en la mateixa situació que al mes de Juliol en la investidura de Pedro Sánchez. Per Aranda "Unidas Podemos ja ha impedit quatre vegades un president socialista, és per això que faig una crida a les persones progressistes que vulguin acabar amb el bloqueig que el 10 de novembre agafin la papereta del PSC".

Per la seva banda el primer secretari de l´agrupació Pere Soler va agraïr al candidat Paco Aranda que vingues a Sant Cugat per tal d´explicar la situació política en la qual ens trobem i posar sobre la taula els temes municipals que són competència de l´estat. Per Soler "amb un govern en actiu ja es podria començar a treballar per definir les pantalles acústiques de Mas Gener o l´intercanviador de Renfe a Coll Fava.

A més del contacte amb la premsa, militants i simpatitzants van poder preguntar i debatre sobre la campanya i la situació que es pot obrir després del 10 de novembre.