Sant Cugat del Vallès

Últim ple abans de l´estiu

  • Actualizado:
  • Creado:

El projecte inicial de l´escola la Mirada i l´exposició de la part econòmica dels efectes de la covid marquen el ple de juliol.

El dilluns 19 de juliol va tenir lloc el ple municipal, l’últim abans de l´estiu. Entre els punts que es van tractar hi havien punts d´economia, urbanisme, serveis urbans i promoció econòmica.

En la part d´economia el primer tinent d´alcaldia Pere Soler va destacar que va en bon ritme l´estat d´execució del pressupost 2021 a data de 30 de juny de 2021. De la mateixa manera que el control financer de l´Ajuntament que es dona fe de la bona feina dels tècnics municipals.

Pel que fa a serveis urbans el regidor de l´àmbit José Gallardo va explicar els tràmits que s´han fet amb l´AMB sobre la gestió de la zona de baixes emissions. en aquest punt Gallardo “va valorar positivament la gestió que es farà com un pas mes cap a una ciutat sostenible i davant d´aquelles persones que no creuen en la ZBE, el regidor va exposar que el govern de Sant Cugat està compromès amb l´emergència climàtica i fa passes en aquest sentit”.

Una de les notes positives del ple va ser l´aprovació inicial del projecte del nou edifici de l´escola de la Mirada, aquesta és una noticia molt important ja que les famílies de l´escola tenen cada vegada més a prop una escola amb totes les necessitats com demanaven.

En l’àrea de promoció econòmica la tinenta d´alcaldia Elena Vila va respondre sobre la informació de la nova edició del vals de descomptes als establiments comercials de la ciutat. Vila “aquesta nova edició vol continuar amb la mateixa dinàmica que la primera edició i per això repetim aquesta acció i esperem que si sumin més comerços que a la primera edició”.

El proper ple municipal serà al mes de setembre.