Sant Cugat del Vallès

Salvador Illa valora positivament els 2 anys de govern

  • Actualizado:
  • Creado:

La militància en una assemblea virtual va poder compartir una estona amb Salvador Illa per intercambiar impresions de l´actualitat política local i nacional.

El dimarts 15 de juny va tenir lloc una assemblea oberta on van participar tant militants com simpatitzants.

L´objectiu d´aquesta assemblea era poder retre comptes per part dels regidors i regidores de la feina feta durant la primera part de la legislatura a nivell municipal.

Vam comptar amb la presència del secretari d´Organització del PSC i cap de l´oposició al Parlament Salvador Illa. En la seva intervenció Illa va remarcar la bona feina que s´està fent a nivell municipal per part dels regidors i regidores socialistes i això és un simptoma de que volem més i que sóm gent seriosa a l´hora de treballar pels nosters veïns i veïnes.

També va explicar la feina que es realitza al Parlament i com el grup parlamentari fara una tasca d´oposició constructiva però a l´hora posarà en evidència la falta de gestió per part del Govern de la Generalitat.

Els regidors i regidores van poder explicar la seva feina durant aquests dos anys, que ha estat marcat per la pandèmia.

Accions en ajudes als comerciants, desinfecció de la via pública, treballar per la bretxa digital, així com una millora de la mobilitat han sigut projectes de les nostres regidories sobretot en temps de pandèmia.

Des de l´àrea d´economia i hisenda es va elaborar un pla de mesures covid de 16 milions d´euros que encara no s´ha exhaurit i per tant es poden donar més ajudes.

A nivell de mobilitat s´ha implementat l´anella verda i s´ha fet una aposta clara contra el canvi climàtic amb la ZBE.

Pel que fa a ocupació seguim manetenint taxes d´atur baixos i això és un èxit de la feina que fan els tècnics d´ocupació. També destacar que les empreses segueixen apostant per la nostra ciutat malgrat la crisi de la COVID.

Per altra banda a nivell d´educació s´ha impulsat finalment l´escola de La Mirada i s´ha pogut treballar bé a les escoles amb els grups bombolles.

En aquesta assemblea van participar una quarentena de persones.