Sant Cugat del Vallès

Primer ple ordinari de l´any

  • Actualizado:
  • Creado:

Iniciem els plens ordinaris del 2020 amb el de Gener on s´han tractat diferents mocions, entre elles la supressió dels jutjats de violència de gènere.

ple del mes de gener
ple del mes de gener

El dilluns 27 de gener es va celebrar el primer ple ordinari de l´any en el qual va haver-hi diferents mocions institucionals, més altres mocions de caràcter general.

Un punt a destacar va ser la creació del sisè Consell de Barri que es dirà Consell del Nucli Antic. Aquest Consell de Barri agafa tant barris del Centre Oest com del Centre Est.

En l´apartat de mocions el regidor de mobilitat José Gallardo va respondre en nom del govern la moció presentada pel grup de Junts en la que s´instava a posar en funcionament un bus nocturn.

Per Gallardo "ara mateix no és la màxima prioritat del govern, estem fent estudis de viabilitat per saber quines línies són les que s´han de reforçar. Estem a l´espera a què l´AMB agafi la gestió del transport públic en concret els autobusos de la nostra ciutat per poder parlar-ne d´aquest bus nocturn".

El grup de ciutadans va presentar una moció demanant la dimissió del Síndic de Greuges per unes afirmacions de la situació de la sanitat catalana. En aquesta ocasió el portaveu Pere Soler va fer el posicionament del grup municipal.

Per Soler "aquest no és el lloc on s´han de debatre aquestes mocions, per això està el Parlament de Catalunya que és allà en seu parlamentària on ha de respondre sobre les seves paraules. Tal com va afirmar el grup parlamentari socialista no demanarem la dimissió del Síndic fins que no s´hagi defensat en el Parlament de Catalunya".

El proper ple municipal serà el dilluns 17 de febrer a partir de les 16 hores.