Sant Cugat del Vallès

Els resultats avalen la feina i proposta del PSC a Sant Cugat i a Catalunya

  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes augmentem més de 2.400 vots respecte als anteriors comicis i consolidem la confiança dels ciutadans

Des del PSC de Sant Cugat del Vallès valorem molt positivament els resultats obtinguts a la ciutat a les eleccions al Parlament de Catalunya del passat 21 de desembre i agraim el suport rebut, que ens ha portat a augmentar més de 2.400 vots respecte als anteriors comicis.

Mentre al 2015 els vots de la candidatura socialista van ser  3.350 amb el 6,78 % del total, en aquestes eleccions  el vots han estat de  5.755, un 10,91 % del total. Cal destacar que a determinades seccions d’alguns barris com Sant Francesc, Monestir, Les Planes o Sant Domènec aquest percentatge ha estat molt superior, arribant en algun cas fins al 20,27 %. En la resta de seccions electorals hem asolit la quarta posició, augmentant considerablement a Valldoreix i Volpalleres.

"Tot i que aquestes eleccions han estat llegides per a molts electors únicament en clau nacional, també han estat una confirmació de que som el principal partit de l’esquerra social i el principal partit triat pels votants de l’esquerra no independentista", va remarcar Jose Gallardo, portaveu del PSC a Sant Cugat, que va afegir que "en clau nacional hem trencat una tendència a la baixa dels últims anys, augmentant un escó que hauria estat algun més si tinguessim una llei electoral pròpia tal i com hem proposat els socialistes anys enrere".

Pere Soler, primer secretari del PSC Sant Cugat, va refermar l’aliança per aglutinar el catalanisme moderat ja que "demostra el suport a aquesta opció en un moment excepcional on és necessari arribar  a acords i consensos". Del compromís amb el Pacte de Govern a la ciutat del qual el PSC en va formar part, també ha destacat que "la ciutadania ha premiat a les urnes aquest compromís de projecte de ciutat, basat en el diàleg i l'entesa que altres formacions polítiques van rebutjar mentre els socialistes assumíem les plenes responsabilitats amb les que ens varem comprometre quan ens vam presentar a les eleccions municipals".

Soler agraeix la tasca dels companys i companyes i amics que ens ajudat a desenvolupar la campanya, i especialment agraeix el suport dels electors.