Sant Cugat del Vallès

La formació ocupacional una prioritat

  • Actualizado:
  • Creado:

En aquest curs engeguen sis cursos de formació ocupacional amb diferents propostes per les demandes de la població.

Oficina Sant Cugat Feina
Oficina Sant Cugat Feina

Una de les prioritats de la tinència d´alcaldia de promoció econòmica i ocupació és donar eines a les persones en situació d´atur per què aconsegueixin feina del seu sector. Per això l'Ajuntament, a través del servei Sant Cugat Feina, posa a disposició de la ciutadania cursos de formació ocupacional per ajudar en aquest procés. Tots ells, destinats a persones residents a Sant Cugat i sense feina, es poden consultar en línia i les inscripcions ja estan obertes. Es poden formalitzar a l'oficina del número 18 del carrer Vallès. Així, els interessats poden aprendre a crear un vídeo currículum i a relacionar-se en les sessions de networking. Assolir competències per 'vendre's a un mateix' i per afrontar amb garanties una entrevista també són cursos ofertats. 

Sant Cugat Feina també ofereix una formació per treure rendiment a l'ordinador per trobar una feina. 

Finalment, l'Ajuntament també proposa un 'escape room' per conèixer, a través del joc, què busquen les empreses i quines són les estratègies per aconseguir feina. 

Amb aquesta notícia és dona un pas endavant per tal que les persones que estan buscant feina els hi sigui més fàcil i tinguin més oportunitats per trobar un lloc de treball.