Sant Cugat del Vallès

Inici de la setmana de la mobilitat a Sant Cugat

  • Actualizado:
  • Creado:

Amb motiu de la setmana de la mobilitat des dels socialistes de Sant Cugat ens hi sumen i participarem en les diferents activitats.

José Gallardo amb tècnics de mobilitat
José Gallardo amb tècnics de mobilitat

 

Engeguem la setmana de la mobilitat que comença aquest diumenge dia 15 amb una bicicletada pels carres de la nostra ciutat.

 

El regidor socialista i responsable de mobilitat José Gallardo va presentar el dilluns dia 9 les activitats que es faran i els objectius que es volen aconseguir.

 

Des del PSC sempre hem valorat positivament tot aquest tipus d´activitats que serveixen per la conscienciació i fomentar uns hàbits saludables entre els nostres veïns i veïnes.

 

L´ús de la bicicleta és cada vegada més elevat per això som defensors dels carrils bicis, ben planificats i segurs, per garantir una bona mobilitat de les persones de forma sostenible i segura.

 

Per Gallardo "amb aquestes activitats englobades a la setmana de la mobilitat l´Ajuntament busca ser impulsor en el canvi d´hàbits a l´hora de maures per la ciutat i substituint encara que sigui una setmana el cotxe per la bicicleta o pel transport públic".

 

En matèria de mobilitat sostenible som partidaris de començar a explicar el contingut des de l´educació primària per conscienciar en els seus hàbits del futur.