Sant Cugat del Vallès

Inici de campanya de les eleccions generals

  • Actualizado:
  • Creado:

La nit del 31 d´Octubre a l´1 de Novembre va tenir lloc l´incici de campanya de les eleccions generals a la Plaça d´en Coll.

Iniciem la campanya de les eleccions generals amb moltes ganes de demostrar que l´única formació política que pot governar a Espanya és el partit socialista.

Així ho va exposar el primer secretari de l´agrupació Pere Soler "necessitem un govern sòlid a l´Estat per fer les reformes que aquest país necessita i això passa per una victòria contundent del partit socialista liderat per Pedro Sánchez".

L´inici de campanya que va comptar amb una vintena de militants i simpatitzants va servir per mostrar els cartells electorals amb el lema de campanya. Un lema que porta com a títol Ara Sí. 

Aquest eslògan serveix per a aquests motius:

Ara sí un govern fort. Ara si uns pressupostos socials. Ara si unes pensions dignes. Ara si una igualtat de gènere real. Ara si oportunitats pels joves.

Durant la campanya electoral que durarà vuit dies l´agrupació local tindrà una important presència al carrer amb carpes informatives i trobades amb candidats socialistes al Congrés.