Sant Cugat del Vallès

El PSC participa a la diada nacional de Catalunya

  • Actualizado:
  • Creado:

Degut a les restriccions actuals només van poder participar a l´ofrena floral a Rafael de Casanovas un petit grup de militants.

Com cada 11 de setembre l´agrupació local ha participat en les ofrenes que s´han fet tant a Sant Cugat com a Valldoreix.

Aquest any s´han mantingut les mateixes restriccions que l´any passat i només han pogut assistir un grup reduït de comapnys i companyes.

En l´ofrena floral al monument de Rafael de Casanovas a Sant Cugat van participar els regidors José Gallardo, Elena Vila i Pilar Gorina i membres de l´executiva. El secretari d´organització José Gallardo va fer un discurs en nom del PSC de Sant Cugat.

Gallardo en el seu discurs va voler posar l´emfasi en que cal recuperar la Diada com un dia de retrobament dels catalans i que la Diada es de tots i totes les catalanes. També va lloar la feina que està fent el govern d´Espanya amb Pedro Sánchez al capdavant amb la campanya de vacunació i l´aposta clara pel diàleg a Catalunya. Com cada 11 de setembre també vam recordar la figura del president Xilè Salvador Allende assasinat un 11 de setembre de 1973.

L´ofrena floral a Valldoreix va tenir lloc al pati de l´EMD i van participar la vocal Susanna Casta i la resta de regidors i regidores socialistes.