Sant Cugat del Vallès

El PSC mantindrà la presidència del Consell Comarcal

  • Actualizado:
  • Creado:

El grup comarcal del PSC ha arribat a un acord de govern amb JxCAT i els Comuns per governar el Consell Comarcal els propers 4 anys.

El PSC defensa el pacte de govern al Consell Comarcal, amb socialistes, Junts per Catalunya i Comuns, per garantir la 'pluralitat' i l''amplitud de punts de vista' a l'ens supramunicipal.

El primer secretari del PSC, Pere Soler, que repeteix com a conseller i assegura que l'acord, que es farà efectiu aquest divendres amb el ple de constitució, té l'objectiu de tenir una organització 'ben endreçada' i ser 'un exemple per als altres ens supramunicipals.

A banda de Soler hi haurà un altre conseller santcugatenc; Eloi Rovira de Junts per Catalunya. Soler explica que és un pacte 'pensant en la comarca' i que continuarà treballant 'en benefici de Sant Cugat i de tot el Vallès'. Les beques de menjador, el transport escolar i la mobilitat sostenible, a banda de l'increment de les polítiques socials, són alguns dels reptes que el PSC es marca per al proper mandat.

De fet, el també tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Sant Cugat ha de coordinar les relacions del consistori amb el consell. Soler va entrar el 2010 a l'ens i en el darrer mandat va ser el portaveu del grup socialista.