Sant Cugat del Vallès

Celebrem que Victoria Camps hagi entrat al Consell d´Estat

  • Actualizado:
  • Creado:

Els socialistes de Sant Cugat volem felicitar-nos pel nomenament de la nostra companya i veïna Victoria Camps entra a formar part del Consell d´Estat.

Victoria Camps
Victoria Camps

Recordem també que Camps va ser la persona que va tancar la llista del PSC a les eleccions municipals del 2015, que encapçalava Pere Soler.

Victoria Camps és filosofa i catedràtica en Ètica, també va ser Senadora pel PSC entre els anys 1993-1996. En les darreres eleccions autonòmiques de l´any 2017 va tancar la llista del PSC per Barcelona. Per el Portaveu Municipal Pere Soler “és una gran noticia que una persona de Sant Cugat i que ens ha donat suport al PSC hagi entrat a un òrgan tant prestigiós com el Consell d´Estat”.

A part de la seva carrera Filosòfica com a Catedràtica també és una de les impulsores de diversos manifestos a favor del federalisme per solucionar el conflicte català i ha col·laborat en nombroses ocasions en actes i esdeveniments realitzats pel socialisme santcugatenc, i en els mitjans de comunicació local. Per Soler creu que “Camps es una persona idònia per està en el Consell d´Estat ja que la seva trajectòria es excepcional, i va ser un honor poder comptar amb la seva experiència en la candidatura del PSC Sant Cugat.