Sant Cugat del Vallès

CAL DIGNIFICAR LES PARADES DE TAXI DE LA NOSTRA CIUTAT

  • Actualizado:
  • Creado:

Ara que ha sorgit el debat del taxi per la competència amb els vehicles amb llicència VTC i donant per bo que el nombre de llicències que operen a la nostra ciutat és el correcte.

Cal remarcar que temps enrere i després de l’aprovació del Pla de mobilitat de la nostra ciutat un dels aspectes que calia millorar eren la reubicació, reorientació i dignificació de les parades de taxis de la nostra ciutat.

La millora de la pintura de la parada de taxis ubicat davant del Cap de Sant Cugat del carrer de la Mina ha resultat insuficient, i no s´ha dignificat la parada de taxi de l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya del centre. Avui dia aquesta parada té moltes mancances de serveis i d’aspecte, no només pels mateixos  usuaris per una manca d’espai, de seients, manca de marquesina de protecció del sol o la pluja a l’espera del servei, sinó també pels mateixos treballadors del taxi que no tenen un servei on poder anar-hi a fer les necessitats ni tampoc un servei de restauració, fet que si tenen a la parada ubicada a l’estació de Ferrocarrils de Valldoreix o de l’Hospital General de Catalunya.

Per això els socialistes a través del seu portaveu a l’Ajuntament Pere Soler, destaca que “la proposta realitzada pel PSC de reubicar la parada de taxis del carrer Andana al carrer Safareig entre el carrer Domènech i el carrer Vilà suposaria una millora substancial, seguiria estant al costat de l’estació, no hi hauria una pèrdua de centralitat i milloraria els serveis de l’entorn”.

Per altra banda i mentre això no es pugui fer realitat hi hauria d´haver la possibilitat d’habilitar un espai del recinte de bicicletes del carrer andana per posar-hi uns serveis encara que només fos per ús dels treballadors del taxi.

Segons Soler “com Ajuntament podem ajudar a millorar el servei, cal dignificar el servei de taxi del municipi a la vegada que millorem les condicions d’espera i serveis dels usuaris i dels treballadors”.