Sant Cugat del Vallès

Aprovació definitiva dels pressupostos del 2020

  • Actualizado:
  • Creado:

Els pressupostos del 2020 ja són una realitat després d´uns mesos on s´han hagut de destinar partides a pal·liar els efectes de la COVID-19.

Ple de pressupostos
Ple de pressupostos

 

El dijous 16 de juliol es va celebrar un ple extraordinari per aprovar finalment el pressupost del 2020. Un ple on es van debatre les al·legacions de Ciutadans que va ser l’únic grup de l´oposició que va presentar al·legacions, l´altre grup de l´oposició Junts per Sant Cugat, no va presentar cap.

Per part del govern municipal va defensar el pressupost presentat pel tinent d´alcaldia d´hisenda Pere Soler, va fer un balanç positiu del pressupost degut a la situació actual. El pressupost municipal es de 150 milions d´euros, 8 milions d´euros més que l´any anterior. Soler va subratllar la importància d´aquest augment que servirà per distribuir-ho millor a les àrees que patiran més la crisi de la COVID-19.

D´aquesta manera el tinent d´alcaldia d´hisenda es va emplaçar a començar demà mateix a treballar pel pressupost del 2021, un pressupost que es considera com el primer pressupost per veure les grans inversions del govern municipal.

En la votació dels pressupostos els dos grups de l´oposició Junts i Ciutadans van votar en contra del pressupost i els tres partits del govern ERC, PSC i CUP van votar a favor i van permetre tirar endavant el pressupost del 2020.