Sant Cugat del Vallès

44a Festa de la Tardor

  • Actualizado:
  • Creado:

Aquest cap de setmana s´ha celebrat la Festa de la tardor, una festa que ha tingut una durada de tres dies i que va començar el divendres i va acabar el diumenge amb la fira d´entitats.

Companys i companyes a la Festa de la Tardor
Companys i companyes a la Festa de la Tardor

Com a PSC de Sant Cugat vam participar un any més en aquesta festa que es va començar a celebrar l´any 1976, els i les socialistes sempre hem participat en aquesta festa en els últims quaranta anys.

Enguany hem participat el diumenge al matí a la fira d´entitats, companys i companyes, veïns i públic en general han visitat la nostra carpa informativa per saber les nostres propostes de cara a les eleccions generals del dia 10 de novembre.

Quan falten dues setmanes per les eleccions generals va servir per comentar amb els veïns quina és la situació en la qual ens trobem en la política espanyola i quines han de ser les solucions per acabar amb els problemes quotidians de la població, pensions, transició ecològica, igualtat, salari mínim, etc.

Iniciem les dues darreres setmanes abans de les eleccions amb ganes de fer campanya i de poder arribar al màxim de gent possible les nostres propostes de programa de govern.