Sant Cugat del Vallès

Xerrada amb l´eurodiputat Javi López

  • Actualitzat:
  • Creat:

Els fons europeus de recuperació són una magnifica notícia per convèncer a la ciutadania que el projecte europeu és atractiu

Companys i companyes amb Javi López
Companys i companyes amb Javi López

El dijous 10 de desembre vam tenir una xerrada amb l´eurodiputat Javi López per parlar dels temes d´actualitat europea.

Els diferents companys i companyes de l´agrupació van poder preguntar al nostre eurodiputat sobre la vacuna de la COVID-19, com per exemple les diferents vacunes que  hi ha o tot el procés per repartir les vacunes entre els països.

També un tema interessant va ser com es repartiran els fons europeus de reconstrucció i com afectaran la població espanyola. Els fons europeus segons Javi López han de ser una ajuda fonamental pels Estats que més conseqüències han tingut de la COVID-19.

Per López és molt important que d´aquesta crisi sanitària sortim enfortits i es vegi que la Unió Europea és una institució que dóna resposta quan hi ha reptes de gran envergadura com els actuals.

Davant la situació d´incertesa del BREXIT per part tant del Regne Unit com de la Unió Europea d´acabar la relació amb un acord, l´eurodiputat està esperançat que abans que acabi l´any es pugui arribar a un acord bo per la Unió Europea, ja que si no s´arriba a un acord algunes empreses espanyoles poden sortir perjudicades.

El tràfic de persones i mercaderies marcarà l´acord entre els dos actors.

En la xerrada en format telemàtic van assistir el primer secretari Pere Soler, així com altres regidors com José Gallardo o Pilar Gorina.