Sant Cugat del Vallès

Visita a l´escola de formació Maria Dolors Renau i Manén

  • Actualitzat:
  • Creat:

La Joventut Socialista de comarques gironines i del maresme han fet la seva primera escola de formació i li han possat el nom de Maria Dolors Renau i Manén, companya que ens va deixar al mes d´agost.

Escola de formació
Escola de formació

El passat dissabte dia 5 d´octubre uns quants companys de l´agrupació van assistir a l´escola de formació per tal d´explicar la figura de Maria Dolors Renau i Manén.

La intervenció del primer secretari Pere Soler va ser per explicar la seva vida política, que es resumeix com una activista feminista i veïnal. 

Es van explicar anècdotes de la seva vida com la primera vegada que va anar al Congrés dels Diputats l´any 1982 i no hi havia serveis per les dones. També molt important la lluita per aconseguir la paritat dins el PSC. Actualment és així però ella sempre explicava el que va suposar dins el partit passar d´un 10% a un 25% de dones en els òrgans del PSC. 

Una xerrada que a més va servir per explicar el funcionament municipal del nostre ajuntament, com les diferents àrees de govern on tenim responsabilitats. 

Com anècdota vam poder explicar com es va poder arribar a un acord de govern a Sant Cugat entre ERC, PSC i la CUP.