Sant Cugat del Vallès

SUSANNA CASTA SERÀ LA VOCAL DEL PSC A VALLDOREIX

  • Actualitzat:
  • Creat:

La nostra presidenciable a l´EMD de Valldoreix ocuparà la vocalia aconseguida pel PSC.

Susanna Casta
Susanna Casta

Susanna Casta serà la vocal del PSC a la Junta de veïns de l'EMD de Valldoreix després de rebre el suport, per unanimitat, de l'assemblea del PSC Sant Cugat. El dimarts, 4 de juny, l'executiva proposava el seu nom a l'assemblea de l'agrupació després d'escoltar la militància, que li va fer confiança.

Casta "ha fet molt bona feina aquests darrers mesos a Valldoreix i mostra d'això són els bons resultats obtinguts a la presidència", apunta el secretari d'Organització i corresponsable de la campanya, Vicenç San Francisco. Per la seva banda, Casta ha agraït la confiança dipositada en ella, apuntant que "ara és el moment de començar a canviar les coses a Valldoreix després que Junts per Sant Cugat Valldoreix hagi perdut la majoria del plenari, i mostrar les ganes de treball que tenim amb la gent del PSC".

Susanna Casta conformarà grup municipal propi a Valldoreix i coordinarà, amb el grup municipal socialista a l'ajuntament de Sant Cugat, "actuacions i accions per desplegar el programa i les propostes electorals".