Sant Cugat del Vallès

SUSANA CASTA CANDIDATA A L´EMD DE VALLDOREIX

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC presenta la candidata a la presidència de l´EMD de Valldoreix més Paco López com a candidats independents.

Susana Casta, Pere Soler i Paco López
Susana Casta, Pere Soler i Paco López

El PSC es presentarà a la presidència de l'EMD de Valldoreix amb Susana Casta com a candidata. La valldoreixenca anirà com a independent i, a més, ocuparà un dels últims llocs de la llista a Sant Cugat. A banda de Casta, els socialistes també sumarem a la candidatura per Sant Cugat l'excoordinador de la Plataforma de Pensionistes a la ciutat, Paco López, com a independent.Casta ha definit el seu 'pas endavant' com una 'conseqüència lògica de la seva trajectòria' i ha destacat que, tot i deixar la política activa durant un temps, ha seguit treballant amb el veïnat del territori. També ha subratllat que des del primer moment en què el PSC li va fer la proposta s'hi va sentir còmoda i va veure com les seves opinions eren escoltades.

Ha dit que 'no volia tornar a entrar en un partit perquè sí' i ha explicat que des de l'inici els socialistes han respectat el programa que planteja pel territori, i que es basa en el que va elaborar juntament amb Gent per Valldoreix l'any passat. Quan ella figurava com a presidenciable de la plataforma i el PSC hi estava en converses per fer una llista unitària d'esquerres a l'EMD. Un programa que, ha detallat, tindrà la seguretat al territori com una de les línies mestres.

De la seva banda, López ha explicat que sempre ha tingut 'una ànima socialista' i que de seguida es va sentir atret pel projecte polític. Pensionista, López ha expressat la necessitat de posar l'accent en els 'col·lectius més desafavorits' i a treballar perquè Sant Cugat sigui una ciutat que 'no deixi de banda les persones'. 'No pot ser que al municipi es dediqui més pressupost a mantenir els parcs i els jardins, que a cuidar de les persones', ha sentenciat.

L'alcaldable Pere Soler ha definit Casta i López com dues persones 'actives', enteses en dos àmbits en què el partit vol apostar com és el cas de Valldoreix i de la situació dels pensionistes a la ciutat.