Sant Cugat del Vallès

S´aprova el pressupost del 2021

  • Actualitzat:
  • Creat:

El pressupost del 2021 és el més alt de la historia amb 152,7 milions d´euros, un increment que permetrà fer més inversions a la ciutat.

ple de pressupostos
ple de pressupostos

El dilluns 22 de març es va celebrar el ple de pressupostos per fer l´aprovació inicial del pressupost 2021. L´exposició inicial la va fer el tinent d´alcaldia d´economia i hisenda destacant que el govern té un full de ruta clar i que està programat en el PAM (Pla d´Actuació Municipal).

Aquest pressupost és el més alt de la historia amb 152,7 milions d´euros. Aquesta xifra suposa un increment de 3 milions d´euros respecte al pressupost de l´any 2020.

Per Soler “Són uns comptes ambiciosos per contribuir a la recuperació davant la crisi de la COVID: invertirem més que mai per un Sant Cugat amb justícia social i perquè ningú no es quedi enrere”.

El pressupost inicial es va aprovar amb els vots favorables del govern. L´oposició Junts i Ciutadans van votar en contra.

Ara s´obre un període d´exposició pública i al·legacions per finalment portar a ple l´aprovació definitiva del pressupost 2021.