Sant Cugat del Vallès

RECLAMEM QUE ÉS RETIRI I ES REFACI EL CONCURS MUNICIPAL DE PUBLICITAT

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC vol que l'Ajuntament retiri el contracte municipal de publicitat i que elabori un nou concurs 'on hi hagi una garantia legal i d'oportunitats per a tothom'.

Vicenç San Francisco, José Gallardo, Pere Soler, Francesc Aguilà
Vicenç San Francisco, José Gallardo, Pere Soler, Francesc Aguilà

la CUP-PC i a ERC-MES a l'hora de criticar el procediment de la licitació, la qual, asseguren, conté 'errors'. El portaveu del grup municipal del PSC, Pere Soler, al passat ple, ja va fer referència a aquest concurs i va lamentar que les seves bases són 'tan específiques' que 'hipotequen el contracte de publicitat per als propers anys'.L'obertura de pliques del concurs s'ha efectuat aquest divendres, però encara no s'ha donat a conèixer el resultat. Malgrat això, els socialistes insisteixen perquè es refaci. 'Demanem que, si no s'ha fet correctament i si això posa en risc el nom de Sant Cugat, es busqui una solució perquè tots els licitadors tinguin una oportunitat', ha explicat el portaveu de l'executiva socialista, José Gallardo.

En un comunicat, el consistori informava que Secretaria General va donar conformitat a l'informe jurídic corresponent a aquesta contractació.