Sant Cugat del Vallès

Primera executiva de l´any 2021

  • Actualitzat:
  • Creat:

La situació electoral per les properes eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer, reforcen al PSC com la opció millor posicionada per guanyar les eleccions

Primera executiva de l´any 2021
Primera executiva de l´any 2021

L´executiva local encara aquest any amb moltes ganes i amb la intenció de que la pandemia ens deixi l´oportunitat de poder fer algún tipus d´acte presencial a partir de finals d´estiu. 

La situció actual fa que ens tinguem que reinventar i buscar actes en format on-line, es per això que l´executiva ja treballa amb una serie de debats, xerrades i entrevistes de diferents temes per que la militancia pugui participar i no perdre les trobades amb la militancia.

Pel que fa a nivell de l´agrupació local el PSC està preparat per quan s´hagin de fer les eleccions, en el cas de que s´acabin aplaçant. Comptem amb un grup ampli de companys i companyes que están amb ganes de treballar pel vot per correu, així com informar dels actes que anem fent.

També fem una crida a les persones que no són del PSC, però tenen simpatia amb nosaltres perque participin activament a la campanya de les eleccions al Parlament.

En les pròximes setmanes celebrarem una assemblea amb la militancia per explicar els nous reptes per aquest 2021.