Sant Cugat del Vallès

Ple municipal del mes de setembre

  • Actualitzat:
  • Creat:

Ahir 16 de setembre es va celebrar el ple ordinari del mes de setembre amb diferents temes a tractar a més de l´audiència ciutadana.

Els regidors socialistes en el govern van presentar els seus punts de les seves àrees i retre comptes davant de l ´oposició.

Elena Vila com a responsable de comerç va explicar el canvi de reglament dels mercats de mira-sol i Volpelleres, aquest últim està a poc a poc creixent en nombre de parades i s´espera que els propers mesos pugui funcionar a ple rendiment.

Pere Soler va voler deixar clar que els treballadors de l´Ajuntament i la seva àrea la d´hisenda estan treballant per recopilar tota la informació sobre el cas de les factures sense contracte de l´anterior equip de Govern del PDeCAT.

José Gallardo va respondre les preguntes sobre el camí del crist treballador i de l´accés a l´escola Avenç, tots dos camins se estan adequant per poder facilitar la mobilitat de les persones que utilitzen aquestes vies i a més s´està treballant pels episodis de pluja no quedin inutilitzats aquests carrers.

Pilar Gorina com a regidora d´educació va explicar quina es la situació de l´Escola La Mirada en referència a les preguntes de l´AFA de La Mirada. "La Mirada ha tingut molts entrebancs aquest estiu perquè pogués entrar en funcionament el nou pati, és evident que és una escola de mòduls i no té un edifici construït, però la nostra intenció des del govern és que pel curs 2021 ja estigui construït l´edifici de l´escola La Mirada. La primera  interessada en què se solucionin les demandes de l´AFA sóc jo mateixa".