Sant Cugat del Vallès

Ple municipal del mes d´octubre

  • Actualitzat:
  • Creat:

Degut a la situació que estem vivint en les últimes setmanes, el ple d´aquest mes d´octubre

s´ha fet de manera telemàtica.

ple virtual del mes d´octubre
ple virtual del mes d´octubre

De les diferents mocions que es van tractar es van acabant consensuant entre tots els grups polítics dues mocions.

La Primera demanar la millora de la carretera de l'Arrabassada per reduir-ne l’accidentalitat. Es tracta de millorar la seguretat de la carretera, a part s’insta el govern de la Generalitat a treballar per implementar mesures com radars de tram, càmeres i separadors als revolts. També es va demanar construir una rotonda a l’accés de Can Cortés i en aquells punts conflictius. Per part del regidor de mobilitat José Gallardo es vol treballar amb tots els agents implicats per buscar que aquestes millores siguin efectives i es puguin fer quan abans millor.

Una altre moció d´actualitat va ser la de l´oci Nocturn.

En aquesta moció es demana que les diferents administracions ajudin a tot aquest sector per tal de reactivar l´oci nocturn. Com va comentar la tinenta d´alcaldia de comerç Elena Vila “Els restauradors de la nostra ciutat des de l´inici de la pandèmia han treballat per garantir les mesures d'higiene i de seguretat que s´indiquen per tal de poder obrir l´oci nocturn”.

La competència del locals d´oci nocturn és una competència de la Generalitat i ja va decretar el seu tancament. 

Per altra banda el tinent d´alcaldia d'economia i hisenda Pere Soler va posar de manifest el perquè de la finalització del projecte de la B-30 entre Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola. Soler va dir “el govern anterior va deixar morir el projecte i en l´actualitat és moment de finalitzar i buscar alternatives aquest projecte de l´eix de la B-30”.