Sant Cugat del Vallès

Ple municipal del mes d´Octubre

  • Actualitzat:
  • Creat:

Una sessió plenària que va servir per que el ple votés el nou tribut metropolità i l´increment de la massa salarial dels treballadors municipals així com diu la llei.

ple municipal
ple municipal

El dilluns 21 d´Octubre va tenir lloc el ple ordinari del mes d´Octubre, es van tractar diferents punts en l´ordre del dia on els nostres regidors i regidores van intervenir. 

El tinent d´alcaldia Pere Soler va presentar el dispositiu de les eleccions generals amb la novetat que hi haurà tres nous punts de votació a la nostra ciutat, d´aquesta manera permetrà un millor funcionament per tota la població a l´hora d´exercir el vot, els nous punts de votació són el Club Muntanyenc, l´Escola Oficial d´Idiomes i la Parroquia de la Llar d´Avis.

També es van aprovar la modificació parcial de les ordenances municipals així com l´acord del tribut metropolità entre l´Àrea Metropolitana de Barcelona i l´Ajuntament.

La Tinenta d´alcaldia Elena Vila va explicar en quina situació està el concurs de 6 parades del mercat de Torre Blanca, tres ja estan designades i falten tres per sotmetres a concurs.

Per la seva banda el regidor de serveis urbans José Gallardo va exposar el procediment de contractació dels serveis de manteniment de les zones verdes i les jardineres.

En l´apartat de les mocions tots els grups municipals van donar suport a dues mocions, la primera per donar suport a la candidatura de "Sant Cugat capital de la sardana 2022/23" i la segona l´adhesió a l´Agenda Urbana de Catalunya. 

Va haver-hi temps per debatre les mocions de Ciutadans i Junts per Sant Cugat on els primers condemnaven la violència i el terrorisme i els segons volien la no criminalització de l´independentisme. El portaveu municipal Pere Soler va respondre en les dues mocions que el PSC és un partit amb més de quaranta anys d´història i sempre ha defensat el mateix, una reforma de la constitució per avançar cap a un Estat Federal.