Sant Cugat del Vallès

Ple municipal d´abril

  • Actualitzat:
  • Creat:

Pas definitiu perquè comencin les obres en el Complex Aquàtic de Mira-sol

ple del mes d´abril
ple del mes d´abril

El ple municipal del mes d´abril va tenir lloc el dia 19 d´abril en format telemàtic. Entre els punts de l´ordre del dia estaven el nou projecte de Ragull Centre i el projecte d´execució del Complex Aquàtic de Mira-sol.

En l´apartat de mocions, es va donar ple suport al projecte de remodelació de la riera de saladrigues, així com la moció per la salut mental. També en aquest ple s´ha aprovat el pla de joventut fins el 2023, que pretén tenir uns objectius clars perquè el jovent del municipi pugui dir la seva i tingui les eines necessàries per poder viure en una ciutat on el jovent és molt important.

Pel que fa als punts més importants aprovats pel ple, el projecte Ragull Centre pretén ser un projecte d´habitatges protegits més tenir espais comercials per dinamitzar el barri de Sant Francesc-Monestir. Per fer aquest projecte s´ha fet una compra del solar i properament es començarà l´obra.

L´altre punt important va ser el pas definitiu per l´inici de les obres de la piscina de Mira-sol. Des de urbanisme ja s´ha validat perquè es pugui començar a construir aquest equipament pel barri.