Sant Cugat del Vallès

Ple del mes de Desembre

  • Actualitzat:
  • Creat:

Ple ordinari de desembre per declarar Sant Cugat en en estat d´emergència climàtica.

El dilluns 16 de desembre va tenir lloc el darrer ple de l´any 2019 amb diferents punts de l´ordre del dia. 

Un ple important on és presentaven les ordenances fiscals de l´ajuntament. Unes ordenances que han de servir per millorar els serveis existents i tenir de nous per tal de tenir uns serveis públics de qualitat.

El tinent d´alcalde d´economia Pere Soler va valorar positivament les ordenances fiscals i va subratllar que serviran de punt de partida per tenir un bon pressupost destinat a la justícia social, la transició ecològica, els equipaments, la seguretat entre d´altres.

Per altra banda la regidora d´educació va respondre a les preguntes del nou institut escola Catalunya en què va assegurar que aquest nou projecte compta amb l´aval del Consell Escolar del Catalunya.

El regidor de Serveis Urbans José Gallardo va assegurar que sé esta portant a terme la neteja de carrers i voreres el més ràpid possible en aquesta època de l´any on els arbres perden les seves fulles.

La Tinenta d´alcaldia Elena Vila en la seva exposició del trenet de Nadal va voler afegir que és tindrà en compte les cues per aquelles persones amb TEA per tal de facilitar l´espera.