Sant Cugat del Vallès

Pilar Gorina dona la benvinguda al curs escolar

  • Actualitzat:
  • Creat:

Durant el dia 3 de setembre Pilar Gorina com a regidora d´educació ha fet la presentació de l´inici del curs escolar als professionals que treballaran en els centres educatius de la ciutat.

La primera visita que va fer Pilar Gorina va ser a les Escoles Bressol, va desitjar un bon inici de curs i va agrair la feina que fan amb els infants, la seva feina és essèncial, ja que estan en els primers anys de la seva vida. 

Després la regidora d´educació va fer la presentació del curs escolar en l´IES Leonardo Da Vinci juntament amb l´alcaldessa. 

Sant Cugat té una gran comunitat educativa i té un nivell educatiu molt elevat, és per això que volem seguir mantenint aquest nivell.

Des de les administracions calen esforços per garantir que aquest servei sigui de qualitat i que els alumnes tinguin les eines i les infraestructures necessàries per poder aprendre.

Des dels socialistes de Sant Cugat seguirem defensant una planificació dels centres educatius per poder donar resposta a la demanda de nous alumnes.