Sant Cugat del Vallès

La nova situació política

  • Actualitzat:
  • Creat:

Al "Que opinem" parlem sobre els canvis de govern, tant de l'Estat, com de la Generalitat de Catalunya i de l'Ajuntament de Sant Cugat

Espanya

La situació a Espanya ha fet un gir prou important. La majoria democràtica va fer fora a Rajoy, i Pedro Sánchez és el president legítim. El nou govern que s'està conformant és realista i esperançador. Obre les portes al consens, a la negociació i al pacte. I sobretot, per una nova relació entre Catalunya i Espanya.

I el PSC amb Meritxell Batet pot ser la clau per desencallar el tema.

Catalunya

Esperem que estigui a l'altura de les circumstàncies. Però sobretot, que miri i que es fixi en la ciutadania i en les persones.

Coneixem bé a alguns membres del nou govern, i per això els hi desitgem sort i encerts.

Sant Cugat del Vallès

L'escenari de Sant Cugat és prou complex. Esperem que el nou govern sigui capaç d'establir sinergies de consens, tal com va fer l'anterior.

Esperem que el nou govern no radicalitzi la seva posició. Necessitem temperar els ànims i aflorar el pragmatisme. Els socialistes seguirem treballant pel municipi, deixant de banda allò que ens separa i potenciant tot allò que ens pugui unir. Cercarem en tot moment la pau social, el consens i el treball.

Paraules clau: