Sant Cugat del Vallès

El primer secretari de l’agrupació tanca el 2on Congrés de la Federació del Vallès Oest realitzat a la nostra ciutat

  • Actualitzat:
  • Creat:

Es va reelegir a Eloi Guerrero com a primer secretari i es va votar la nova comissió executiva. Aïna Lasauca, Francesc Aguilà i Pere Soler de l'agrupació local de la JSC amb noves responsabilitats comarcals.

El passat divendres 18 de maig a la seu del PSC Sant Cugat va tenir lloc el II Congrés de la JSC Vallès Oest, en el que es va reelegir a Eloi Guerrero com a primer secretari i es va votar la nova comissió executiva. Aquesta comissió està formada pels companys de Terrassa, Fran Campos com a secretari d’organització i Alberto García com a vocal, i els companys de Sant Cugat, Aina Lasauca com a secretària de feminisme i Francesc Aguilà com a secretari de formació. D'altra Banda Pere Soler Masip ha estat elegit membre del consell de Federació de l'organització.


En aquest congrés es van renovar també les delegacions de la federació al Consell Nacional de la JSC i la resta de càrrecs orgànics.
A la cloenda de l’acte hi van participar el primer secretari del PSC de Sant Cugat, Pere Soler i el primer secretari de la Joventut Socialista de Catalunya, l’Arnau Ramírez, que van recalcar la importància de la participació política del jovent, especialment en un moment com l’actual. En paraules del nou primer secretari Eloi Guerrero en el seu discurs final: “Ara més que mai ens hem de sentir orgullosos de ser socialistes. Orgullosos d’unes idees i un partit, el PSC, que han estat, són, i seran els transformadors de la societat. Una societat igualitària, feminista i republicana”.

Paraules clau: