Sant Cugat del Vallès

JORDI PUJOL NO ES BENVINGUT A SANT CUGAT

  • Actualitzat:
  • Creat:

Exigim a l´equip de Govern que no doni cobertura ni col·labori en un acte de l´expresident Pujol a Sant Cugat.

Jordi Pujol
Jordi Pujol

Els socialistes volem demanar que l’equip de govern i l’Ajuntament com a institució es desmarquin de l’acte / conferència que la propera setmana l’expresident de Convergència Democràtica de Catalunya i de la Generalitat, Jordi Pujol Soley, oferirà a l’Arxiu Nacional sota l’organització dels Amics de la UNESCO Sant Cugat – Valldoreix.

Pujol representa una part de la decadència del sistema, una persona i una família que va enganyar i es va aprofitar de Catalunya i de tots els i les catalanes, i que representa l’antítesi del que hauria de ser el model de gestió.

És indiferent el motiu de la seva conferència i creiem que aquest tipus de persona no són benvingudes a la ciutat i menys que en nom de l’ajuntament s’hi doni suport. Els socialistes volem matissar que l’Ajuntament el formem tots i que hi ha una bona part de la població, així com de la majoria de partits representats al consistori que discrepen d’aquestes decisions i que s’ha d’anar en compte quan es posa el nom de l’Ajuntament com agent col·laborador, i més pel que fa en termes lligats a la corrupció, com és aquest.

Cal recordar que davant de l’aflorament de notícies lligades al 3% de CDC de l’època Pujol i Mas, PDECat i l’equip de govern de Sant Cugat s’ha desmarcat de qualsevol lligam, segons el portaveu municipal Pere Soler “ara seria un bon moment de tornar a demostrar que la ciutat i l’equip de govern no en volem saber res de la corrupció ni de l’expresident corrupte i que per tant retiri el suport de col·laboració en aquest acte”.