Sant Cugat del Vallès

INICIEM LES TROBADES CIUTADANES PER RECOLLIR PROPOSTES PEL PROGRAMA

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC de Sant Cugat volem incloure propostes ciutadanes al nostre programa electoral.

 

Per fer-ho organitzem des d'aquest dilluns i fins divendres de la setmana vinent diferents trobades participatives per tractar qüestions que preocupin la ciutadania com la seguretat, el civisme i les pensions. També aborda temes com el sensellarisme, l'ocupació i el medi ambient. Les sessions són a les set de la tarda a la seu del partit, al carrer de Francesc Moragas 1-3 entresol 4a.

La responsable de programa del PSC, Elena Vila, ha explicat que es tracta d'una acció que porta per títol 'Compromís amb les Persones, Compromís amb la Ciutat' i que vol 'recollir les preocupacions de la ciutadania'. En aquest sentit, ha detallat que el partit inclourà al programa electoral totes aquelles propostes que sorgeixin de les trobades, que siguin 'factibles' i dins dels 'valors que promou el PSC'.

En cas de no poder assistir a les reunions, Vila ha explicat que la ciutadania que ho desitgi pot enviar les seves propostes al correu electrònic de la formació: santcugat@socialistes.cat. 'Volíem defugir del programa electoral tradicional', ha argumentat Vila.