Sant Cugat del Vallès

Iniciem les converses socialistes amb l´eurodiputat Javi López

  • Actualitzat:
  • Creat:

Des de l´agrupació local hem creat un nou format per Instagram per tenir més contacte directe amb els nostres representants de diferents institucions.

Pere Soler i Javi López
Pere Soler i Javi López

Aquest dijous 2 d´abril hem iniciat les converses socialistes amb Javi López és un format de conversa on les persones que interactuen donen la seva visió de diferents temes des de les responsabilitats que tenen.

És un format per xarxes socials a causa de la situació d´excepcionalitat que estem vivint, però que ha tingut una bona rebuda per part dels nostres seguidors i de la premsa local.

A través d'un directe d'Instagram, el primer secretari del PSC, Pere Soler, ha conversat durant mitja hora amb l'eurodiputat socialista Javi López sobre les polítiques que s'estan aplicant des d'Europa per pal·liar els efectes de la covid-19 i la situació particular de Sant Cugat, entre d'altres.En l'àmbit europeu, López ha explicat que no s'ha actuat amb celeritat ni rapidesa, sobretot quan els contagis a Itàlia i a l'Estat espanyol es van començar a disparar, ja que es considerava 'un problema de l'Europa del sud'. Ara, ha detallat l'eurodiputat socialista, la Comissió Europea 'comença a treballar' per coordinar una resposta a les conseqüències de la pandèmia. En aquest sentit, López ha reconegut que hi ha 'una discussió molt forta' entre els estats per decidir quin tipus de paquet econòmic s'ha de desenvolupar.

Per la seva banda, Soler ha explicat que des del consistori s'està treballant per aixoplugar la ciutadania que 'ho està passant malament i ja està veient com s'estan mermant els seus drets socials' i també preparant la recuperació per quan acabi la crisi sanitària amb una sèrie de mesures per ajudar al teixit productiu i a les entitats a tirar endavant.
 

Fitxers adjunts: