Sant Cugat del Vallès

Inauguració de la nova seu dels Socialistes de Sant Cugat

  • Actualitzat:
  • Creat:

El passat dissabte 15 de Setembre es va dur a terme l´acte d´inauguració del nou local dels socialistes de Sant Cugat amb la ciutadania.

Inauguració placa commemorativa
Inauguració placa commemorativa

L´acte va tenir lloc a la plaça dels quatre cantons amb grans  actuacions de ball i musicals, a càrrec dels caporales de la fraternidad amb els seus balls tradicionals, el concert del grup santcugatenc Vinilics, parlaments de Miquel Iceta i Pere Soler i un refrigeri per inaugurar la nova seu.

 

En els parlaments Pere Soler va voler destacar els 40 anys del PSC a la ciutat com l’únic partit que ha mantingut la presència en el ple de l´Ajuntament sense canviar les sigles i va afirmar la voluntat de continuar treballant per ampliar la representació en el consistori.

Tant Pere Soler com Miquel Iceta van remarcar el fet que aquesta nova seu sigui un punt de trobada per col·lectius, entitats i altres persones de la ciutat sense vinculació amb el PSC. Iceta va felicitar a l´executiva pel treball realitzat durant els darrers anys i encoratjar als militants a treballar pel projecte socialista de Sant Cugat.

 

L´acte va estar presentat i conduït per la companya Elena Vila. Durant l´acte ens van acompanyar personalitats del món sindical, d´altres partits polítics, de diferents entitats de la ciutat així com l´alcalde de Castellar del Vallès i president del Consell Comarcal Ignasi Giménez, l´alcalde de Terrassa Alfredo Vega, l’alcaldessa de Rubi Ana Maria Martinez, el diputat Raul Moreno i el Primer Secretari del PSC Miquel Iceta.

 

L´acte va acabar en la nova seu amb el desplegament d´una placa commemorativa per part de Miquel Iceta.