Sant Cugat del Vallès

Homenatge a Ernest Lluch

  • Actualitzat:
  • Creat:

Una ofrena floral i uns parlaments van servir per homenatjar la figura d´Ernest LLuch en el parc que porta el seu nom.

El Dissabte 30 de novembre va tenir lloc l´homenatge anual que fa l´agrupació de Sant Cugat a qui va ser ministre de sanitat Ernest Lluch.

L´acte que va aplegar a més de trenta persones també van assistir regidors i regidores així com membres de la família, en concret la seva companya Montserrat Lamarca veïna de la nostra ciutat.

En l´acte es va dipositar un ram de flors en el monument que porta el nom del parc d´Ernest Lluch i uns parlaments dels assistents repassant la seva història i el seu llegat.

En els parlaments Pere Soler com a primer secretari va voler destacar el paper de Lluch com un polític dialogant com un dels exemples a seguir pels polítics catalans i espanyols. 

També va posar l´èmfasi en valorar tot el que va fer per la sanitat pública d´aquest país, amb la llei de Sanitat de l´any 1986.

Per la seva banda la seva companya Montserrat Lamarca va voler donar les gràcies als companys i companyes que van assistir a l´homenatge i remarcar la catalanitat del PSC que Lluch tant va defensar i que els indenpendentistes ens la volen treure.