Sant Cugat del Vallès

una multitudinària Festa de la Rosa 2018

  • Actualitzat:
  • Creat:

El Diumenge 23 de Setembre una àmplia delegació d¡afiliats i afiliades socialistes de l´agrupació de Sant Cugat van assistir a la Festa de la Rosa a la Pineda de Gavà.

Festa de la Rosa
Festa de la Rosa

Més de 25.000 persones es van aplegar un any més en la festa dels socialistes de Catalunya per compartir una jornada d´amistat i companyerisme. En l´acte van intervenir Raquel Sánchez l´alcaldessa de Gavà, Fernando Medina alcalde de Lisboa, Jaume Collboni candidat a l’alcaldia de Barcelona, Meritxell Batet Ministra de Política Territorial, Jose Luis Abalos Ministre de Foment i Miquel Iceta Primer Secretari del PSC.

La Festa de la Rosa també va servir per recordar que aquest any el PSC celebra el seu quarantè aniversari.

En els discursos es va voler remarcar la importància de guanyar el pròxim any  l´alcaldia de Barcelona perquè torni a ser una ciutat referent en el món. Es va recordar tot els alcaldes socialistes de Barcelona i Jaume Collboni va voler reivindicar la figura de Pasqual Maragall, el Maragall autèntic.

Per la seva part Miquel Iceta va recordar que la situació judicial d´alguns polítics independentistes ja la vam advertir durant molt temps com acabaria tot plegat. Per això els únics capaços de poder solucionar el problema a Catalunya som els socialistes amb l´ajuda del Govern d´Espanya de Pedro Sánchez.