Sant Cugat del Vallès

Es tira endavant el projecte de l´escola La Mirada

  • Actualitzat:
  • Creat:

Finalment el projecte de l´escola la Mirada s´ha aprovat amb els vots favorables de ERC, PSC, CUP i Ciutadans i l´abstenció de Junts per Sant Cugat.

Ple extraordinari telemàtic
Ple extraordinari telemàtic

El divendres 4 de desembre va tenir lloc un ple extraordinari per tractar el projecte de la Mirada i una moció sobre les conclusions del tribut metropolità presentada pel portaveu socialista Pere Soler.

Després d´un periode per fixar l´ubicació definitiva de l´escola de La Mirada es va arribar a un consens amb l´escola per trobar el millor entorn per l´educació dels alumnes.

L´ubicació exacta estarà entre l´Institut Leonardo Da Vinci i el Bosc de Volpelleres. En l´actualitat l´escola La Mirada es troba en moduls al barri de Volpelleres, amb la construcció de la nova escola  permetrà que en aquest barri hi hagi un nou cnetre d´educació primària que es sumarà amb l´escola l´Olivera.

Des del PSC creiem que es la millor ubicació per l´alumnat ja que els hi permetrà tenir un contacte directe amb la natura, a part que es una demanda de l´AFA de la Mirada la construcció d´aquesta centre de primària.

Per altra banda la taula de diàleg del Tribut Metropolità ha acabat amb unes conclusions que el que vol es presentar un recurs davant l´AMB per modificar alguns trams de l´import del Tribut.

Tots els grups van votar a favor.