Sant Cugat del Vallès

Els socialistes de Sant Cugat participen a la Festa de la Rosa

  • Actualitzat:
  • Creat:

Un any més l´agrupació local socialista va participar a la tradicional Festa de la Rosa del PSC a Gavà.

La 30ena edició de la Festa de la Rosa ha comptat amb més de 25.000 persones d´arreu de Catalunya entre militants i simpatitzants.

Des de Sant Cugat van participar més de quaranta companys i companyes entre els quals van assistir els quatre regidors socialistes Pere Soler, Elena Vila, José Gallardo i Pilar Gorina, juntament amb el secretari d´Organització Vicenç San Francisco. 

Aquest acte que és l´inici de la precampanya van intervenir l´alcaldessa de Gavà Raquel Sánchez, Manuel Cruz el President del Senat, Meritxell Batet Presidenta del Congrés, Miquel Iceta primer secretari del PSC i Pedro Sánchez President del Govern.

En les seves intervencions cal destacar com l´actual President del Govern va voler posar de manifest que el proper 10 de novembre ens juguem molt, o retrocedim amb drets per un govern d´ultra dreta o avancem amb un govern progressista.

Per la seva banda Meritxell Batet va posar de manifest la valentia del Govern per aconseguir treure al dictador Franco del Valle de los Caidos.

Miquel Iceta va voler encoratjar als afiliats socialistes perquè el PSC guanyi les eleccions generals a Catalunya i contribueixi en una victòria amplia del PSOE a nivell d´Espanya.