Sant Cugat del Vallès

El PSC tanca la seva seu mentres duri la quarentena

  • Actualitzat:
  • Creat:

Com a mesura de prevenció i seguit de l´Estat d´alarma decretat pel president del Govern, Pedro Sánchez, totes les seus del PSC arreu del territori estaran tancades fins nou avís seguint les recomanacions de les autoritats.

Al nostre municipi, la seu del PSC al carrer Francesc Moragues romandrà tancada seguint l´ordre del partit que vam rebre el passat divendres i que vam efectuar aquell mateix dia. El despatx del grup municipal socialista a l´edifici de l´Ajuntament també restarà tancat.

L´activitat a les oficines del partit està paralitzada però els treballadors/es del PSC es posen a disposició de qualsevol persona per poder-los ajudar en les tasques quotidianes en la mesura del possible.

Els regidors i regidores del PSC a l´Ajuntament segueixen treballant des de casa seva complint la quarantena estipulada per l´Estat d´alarma.

El portaveu municipal Pere Soler “recorda que és molt important que tots els ciutadans de Sant Cugat facin cas les a les ordres dels cossos de seguretat, protecció civil i de les autoritats pertinents per fer complir la quarantena i resoldre la situació”.

Per altra banda Soler “es posa a disposició de la ciutadania igual que la resta de regidors i regidores i la vocal de Valldoreix per ajudar o resoldre dubtes sobre la situació que estem vivint”.

Qualsevol dubte o informació ens la podeu fer arribar mitjançant els següents correus electrònics: santcugat@socialistes.cat, gruppsc@santcugat.cat o bé trucant-nos al 674367110. 

 

#EsteVirusLoVencemosUnidos

#JoEmQuedoACasa 

 

Gràcies!