Sant Cugat del Vallès

EL PSC GUANYA LES ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC torna a ser el primer partit de Catalunya, uns resultats molt bons que fan que obtinguem 33 diputats.

Els resultats del 14 de febrer van donar la victòria al PSC amb més de 650.000 vots a tot Catalunya i un 23,04% de vot. Aquests resultats són la mostra de la bona feina que ha fet el partit durant la campanya i la bona presència del nostre candidat Salvador Illa. En unes eleccions on la participació ha sigut del 53% hem sapigut aglutinar la majoria de vots en el nostre partit un èxit sense precedents degut a la situació que vivim.

A nivell de Sant Cugat el PSC va ser la tercera força a només 200 vots de la segona ERC. Pels socialistes de Sant Cugat es un molt bon resultat, ja que hem incrementat amb més de 1500 vots, fins a situar-nos als 7312 vots i un 17,4% de vot. Són uns resultats que no els veiem des de feia deu anys i son una mostra de la bona campanya que hem fet. Durant la campanya electoral hem fet 20 carpes informatives, hem penjat 250 cartells, 15 pancartes, 4 anuncis en la premsa, una entrevista, 2 debats, 500 bosses per repartir, etc.

Des del PSC de Sant Cugat volem agrair a tots els companys i companyes la feina que han fet durant els 15 dies de campanya i sobretot als apoderats i apoderades durant la jornada electoral que van estar en els col·legis electorals.