Sant Cugat del Vallès

EL PSC ES MOSTRA EN DESACORD AMB EL DISCURS DE PABLO CASADO SOBRE ELS IMMIGRANTS

  • Actualitzat:
  • Creat:

Des del PSC estem dolguts per les últimes declaracions del President del Partit Popular Pablo Casado. Casado creu que l´arribada d´immigrants és fruit del “efecto llamada” del Govern Socialista de l´Estat.

Open Arms
Open Arms

Els socialistes ens posicionem a favor del discurs de les ONGs on veuen que el problema està en què ara mateix les vies per accedir a Europa des de Àfrica estan tancades per culpa de Presidents xenòfobs com l´italià Mateo Salvini. Per al Portaveu del PSC José Gallardo “no volem al nostre país dirigents xenòfobs, estem davant una crisi humanitària en la qual ens trobem desbordats, per falta de previsió del Govern anterior del Partit Popular en matèria d´immigració.”.

Pels Socialistes el problema de fons ve en el poc compromís que hi ha entre els països desenvolupats en voler ajudar en el progrés i en el desenvolupament de països Africans.

Per això volem destacar que el Govern Zapatero va destinar una part del pressupost en Ajuda al Desenvolupament a països del tercer món. Per Gallardo “creu que el Govern de Pedro Sánchez recuperarà aquesta Ajuda al Desenvolupament i així poder solucionar una part important del problema, sense oblidar la col·laboració essencial de la Unió Europea en matèria d´immigració.”.