Sant Cugat del Vallès

El portaveu del grup municipal Pere Soler té un missatge per vosaltres

  • Actualitzat:
  • Creat:

Vols sentir unes paraules del portaveu del grup municipal? Doncs estigues atent al vídeo perquè ens parla de tot el personal de l´Ajuntament i de la ciutat implicat per combatre aquesta pandèmia.

Pere Soler portaveu municipal
Pere Soler portaveu municipal

Pere Soler com a portaveu del grup municipal i primer tinent d´alcaldia de presidència, hisenda i economia ha gravat un vídeo des de casa seva per fer-nos veure totes les persones que estan involucrades a la nostra ciutat durant aquests dies de confinament.

Com a membre del govern ens explica que hi estan posant tot l´esforç possible per ajudar i prendre decisions perquè sigui més fàcil el dia a dia dels veïns dintre de l´excepcionalitat.

El portaveu agraeix a tots els serveis de l´Ajuntament tota la feina que estan fent des de serveis socials, els cossos de seguretat, protecció civil, els membres de neteja i recollida d´escombraries així com tècnics municipals.

També vol agrair als comerciants i treballadors que estan garantint l´abastiment de menjar a la nostra ciutat i que estan en primera línia amb els veïns i veïnes.

Com no podria ser d´una altra manera agraeix especialment a tot el personal sanitari que estan lluitant diàriament salvant vides, durant moltes hores cada dia. 

Gràcies a tothom que està contribuint per erradicar el coronavirus com més aviat millor.

 

 

Fitxers adjunts: