Sant Cugat del Vallès

El ple municipal de desembre aprova un nou pla d´estacionament a la via pública.

  • Actualitzat:
  • Creat:

Sant Cugat camina cap a un municipi amb més ordenació de la via publica per fer una ciutat més sostenible.

El ple de desembre es va celebrar el dia 21 amb diferents punts de l´ordre del dia entre els quals es va fer una dació de compte del control financer de l´ajuntament, l´explicació del nou pla d´estacionament a la via pública, així como un pla d´emergència en situacions de sequera i una moció de la situació de Veneçuela.

El tinent d´alcaldia de economia i hisenda Pere Soler va defensar la bona situació econòmica que té l´Ajuntament de Sant Cugat en un any tant complicat com aquest 2020. També va explicar que es treballa per mantenir la despesa per l´any 2021 i així poder seguir amb una situació òptima financera pels propers anys.

Per part del regidor de Serveis Urbans i mobilitat José Gallardo va explicat el nou pla d´ordenació de la via pública, en el que es vol es que altres zones de la ciutat s´implanti l’àrea verda per regular l’ús del vehicle privat per part dels cotxes que es desplacen al centre.

D´aquesta manera el que es vol es que la ciutadania tingui més conscienciació en l’ús de vehicles contaminats i utilitzi altres transports més sostenibles.

Pel que fa a l´apartat de les mocions la tinenta d´alcaldia Elena Vila va fer el posicionament sobre la moció que va presentar el grup de Ciutadans sobre la situació política a Veneçuela.

En el seu posicionament Elena Vila, va defensar que la situació actual de Veneçuela no fa possible unes eleccions democràtiques, lliures i justes. Es per això que els i les socialistes no podem validar els resultats de la votació que es va fer el 6 de desembre ja que l´oposició no es va presentar i tampoc no hi havien observadors internacionals. També volem defensar al comissionat d´afers exteriors de la UE Josep Borrell en la seva exposició de no poder acceptar un resultat en un país on ara mateix falten garanties democràtiques.

Finalment el vot del grup municipal socialista va ser a favor de que no es reconegués el resultat de la votació a Veneçuela el dia 6 de desembre.