Sant Cugat del Vallès

El Desencís de l´Avinguda Cerdanyola

  • Actualitzat:
  • Creat:

Portem temps sense saber que passarà amb l´Avinguda Cerdanyola, serà només de vianants, continuarà com està? L’equip de govern ha fet esforços per anunciar algunes actuacions, però no quan ni com.

Av. Cerdanyola
Av. Cerdanyola

Des de l´Equip de Govern aposten per l´eix de vianants sense donar més detalls de l´obra, això provoca que hi hagi una part dels veïns descontents i que estiguin en contra d´aquest eix. Aquests veïns denuncien que perdran mobilitat tant per els vehicles com de les línies d´autobusos, pèrdua d´aparcament i pot provocar acabar amb el comerç de la zona.

Els veïns favorables a que sigui un via de vianants creuen que seria una manera d´unir l´eix de vianants i així obrir el barri a la resta de la ciutat i s´uniria amb l´estètica de la ciutat.

Però hi han unes coses que tots estem d´acord com millorar la pavimentació, les voreres, els arbres, l´aparcament i treure les barreres arquitectòniques. Des de el PSC demanem consensos i solucions i creiem que la millor manera seria saber l´opinió dels veïns, comerciants, visitants i clients. Per això proposem una consulta ciutadana per saber quin ha de ser el futur de l´Avinguda Cerdanyola.