Sant Cugat del Vallès

Defensem la unitat del govern municipal

  • Actualitzat:
  • Creat:

Confiem en l'estabilitat del pacte d'esquerres davant els debats nacionals.

Des de el PSC fem un balanç positiu del curs i considerem que el mandat municipal no es veurà afectat per qüestions alienes a Sant Cugat.

José Gallardo, Elena Vila, Pere Soler, Vicenç San Francisco i Susanna Casta
José Gallardo, Elena Vila, Pere Soler, Vicenç San Francisco i Susanna Casta

Un PSC confiat i esperançat no posa en dubte el pacte d'esquerres i el mandat municipal en front als debats que puguin tenir les cúpules dels respectius partits en clau nacional. Ho ha fet en l'acte de balanç del curs en què els membres del partit socialista han tret pit del creixement i els resultats obtinguts i han mostrat ambició pels reptes de futur a la ciutat.

El cap de llista del PSC, Pere Soler, ha reivindicat la capacitat de pacte del partit i ha assegurat que la cintura socialista 'no és en benefici propi sinó en benefici de a qui han de prestar servei, és a dir, la ciutadania'.Els socialistes Pere Soler, Elena Vila, José Gallardo, Vicenç San Francisco i Susana Casta s'han reunit a la seu del partit per fer balanç i recollir la trajectòria d'una temporada farcida de moviment.

El PSC s'ha mostrat satisfet no només pels resultats obtinguts a les eleccions municipals, estatals i, en última instància, europees, sinó també pel creixement de la militància i el pes que ha guanyat la Joventut Socialista de Catalunya (JSC) a la ciutat. També han subratllat la importància de tenir representació a Valldoreix i han estès la mà per col·laborar amb el govern de l'EMD del territori.

Amb una mirada al passat però també amb els reptes de futur ben presents, el partit s'ha mostrat molt satisfet amb la campanya i els resultats de les passades eleccions del 26-M, que els han permès pactar i negociar per tenir presència a les tinències d'alcaldia que més els 'preocupen' i tenir la possibilitat de decidir. En aquest sentit, Soler ha destacat l'experiència que van aconseguir al formar part del govern en l'anterior mandat.