Sant Cugat del Vallès

Comunicat de la JSC valorant el primer any de govern

  • Actualitzat:
  • Creat:

Després de que hagi passat un any de la constitució dels Ajuntaments i per tant de la formació dels governs municipals volem fer una valoració de l´any de govern a Sant Cugat format per ERC, PSC i la CUP.

A la nostra ciutat calia un canvi de govern després de 32 anys governant el mateix color polític, es per això que des de el dia després de les eleccions Municipals ens vam posicionar a favor d´un govern d´esquerres ja que hi havia possibilitats de que es pogués formar aquest govern.

La valoració que fem es positiva ja que davant de reptes com el de la COVID-19, temporals de vent i pluja i les actuacions de la fiscalia requisant informació dels governs anterior, s´ha vist un govern que ha actuat ràpid davant els problemes. 

Tenim un govern valent que aposta clarament pel canvi climàtic, ho hem pogut veure amb la zona de baixes emissions, l´anella verda, evitar per part de l´Ajuntament els plàstics, etc.

Es cert que vivim en un moment de incertesa econòmica, sanitària i social i es per això que necessitem governs que no tinguin por en invertir en el jovent amb ajuts en plans educatius, de formació professional i laborals. Amb l´objectiu de tenir les mateixes oportunitats que generacions anteriors. Els i les joves de Sant Cugat volem continuar el nostre camí en la vida sense que ens afectin greument les crisis econòmiques. 

Volem mostra el nostre reconeixement aquest govern de Sant Cugat i li demanem que no s´arronsi davant de sospites de corrupció.