Sant Cugat del Vallès

Assemblea per valorar els resultats electorals

  • Actualitzat:
  • Creat:

La militància valora molt positivament els resultats electorals aconseguits a Sant Cugat igual que feliciten la feina feta durant la campanya.

Assemblea virtual d´agrupació
Assemblea virtual d´agrupació

El dijous 18 de març vam celebrar una assemblea d´agrupació perquè la militància es pogués expressar davant els resultats electorals i els pactes que vindran.

El primer secretari Pere Soler va destacar que els resultats obtinguts al municipi són molt bons i que posen de manifest la bona feina que està fent la militància. Aquests resultats han de servir per fixar-nos objectius com agrupació per properes fites electorals.

També es va destacar el paper de la militància durant la campanya, en una situació inèdita de pandèmia sanitària, fins a 25 apoderats vam tenir durant la jornada electoral, que es d´agrair.

Hem consolidat la tercera força a Sant Cugat hi ara cal anar a per més per poder obtenir un bon resultat a les eleccions Municipals.

Pel que fa als pactes postelectorals, el PSC ha tingut converses amb Comú Podem per fer un govern progressista a Catalunya igual que hi ha a Espanya. El nostre candidat Salvador Illa li han de deixar presentar a la investidura com a partit guanyador de les eleccions.

A nivell de l´executiva, s´amplia amb l´entrada de Francesc Aguilà com a secretari de Política Municipal.

Pel que fa a política municipal cal destacar dos accions importants. Primer l´aprovació de la zona de baixes emissions, som la segona ciutat després de Barcelona en que la implementarem.

Segon l´aprovació dels pressupostos del 2021 amb una xifra de 151 milions d´euros.

A part destacar la feina que està fent Pilar Gorina com a regidora d´educació amb les preinscripcions, així com la feina de la Elena Vila amb la reactivació econòmica.