Sant Cugat del Vallès

Assemblea d´agrupació per preparar les eleccions generals

  • Actualitzat:
  • Creat:

Estem a cinc setmanes per la celebració de les eleccions generals i els socialistes de Sant Cugat ja preparen l´estrategia de campanya.

El dimecres dia 2 d´octubre va tenir lloc l´assemblea ordinària d´agrupació per tractar diferents punts, entre ells la situació de la política municipal, l´organització de les noves sectorials que s´han fet i per parlar de les eleccions generals.

La situació política a nivell d´ajuntament va marcar un debat prou interessant perquè la militància sapigues en quin estat s´han trobat el nou govern municipal. El portaveu del grup municipal ha fet una valoració positiva del treball que estan fent els quatre regidors en les seves respectives àrees, però ha fet pales la mala situació en la qual es troben diferents departaments de l´ajuntament. José Gallardo com a regidor de serveis urbans ha explicat que la brigada continua fent la seva feina malgrat no tenir els treballadors suficients per fer el treball.

El secretari d´Organització Vicenç San Francisco va exposar les diferents sectorials que s´han creat per tal de dinamitzar l´agrupació i que també serveixi per proposar i ajudar a la feina dels regidors i regidores.

Un dels punts més importants de l ´ordre del dia ha estat la creació del comité de campanya per les eleccions generals, que estarà compost per Francesc Aguilà, Vicenç San Francisco, José Gallardo i Pere Soler. A més s´ha instat a tots els afiliats a col.laborar en el possible a la campanya per aconseguir una victòria amplia de Pedro Sánchez.