Sant Cugat del Vallès

Aprovació de les ordenances fiscals del 2021

  • Actualitzat:
  • Creat:

Un pas més per poder tenir un pressupost que aposti per la reactivació social i econòmica de la ciutat.

Tinent d´alcaldia d´Hisenda Pere Soler
Tinent d´alcaldia d´Hisenda Pere Soler

Avui s´ha fet l´aprovació inicial de les ordenances fiscals per l´any 2021, unes ordenances que el que volen es que la ciutadania de Sant Cugat no tingui més càrregues fiscals en aquests temps de pandèmia, per això la noticia es que es congelen la majoria de tipus.

Entre les novetats d´aquestes ordenances fiscals del 2021 hi ha les noves bonificacions a diferents projectes, com per exemple bonificacions socials, ambientals i de suport al petit comerç. Es important destacar que es vol ajudar al comerç de la nostra ciutat en una època on es difícil tirar endavant un comerç de qualsevol tipus i es per això que el Tinent d´Alcaldia d´Hisenda Pere Soler “des de l´Ajuntament la nostra intenció es ajudar a tot el teixit empresarial de Sant Cugat perquè es un motor econòmic de la nostra ciutat i no volem que es vegin afectats amb més tributs”.

D´aquesta manera s´ha aprovat la congelació de l´impost de l´IBI i la resta de tributs municipals.

Per Soler “ Són les ordenances més progressives i redistributives que podíem tenir i que ajudaran a la reactivació social i econòmica de la ciutat, que es el nostre objectiu com a govern”.