Sant Cugat del Vallès

Acte dia de la dona

  • Actualitzat:
  • Creat:

La sectorial feminista organitza l´acte del dia de la dona per donar veu a totes les dones que hansigut assessinades des de que hi ha registres.

foto: cugat mèdia
foto: cugat mèdia

El dilluns 8 de març la sectorial feminista del PSC Sant Cugat va organitzar l´acte del dia de la dona.

Per primer cop els i les socialistes de Sant Cugat fèiem un acte tan important pel dia de la dona. En l´acte es va poder llegir el manifest socialista pel 8 de març on reclama polítiques efectives en la igualtat de gènere i més contundència davant les agressions sexuals.

D´aquesta manera també es fa una crida a les dones que participen en la política a prendre partit i que lluitin per tenir governs feministes.

Per això el lema de la sectorial feminista era: "Necessitem governs feministes".

Va iniciar l´acte el primer secretari de l´agrupació Pere Soler, on en el seu discurs va voler agrair la feina feta per les companyes que van organitzar l´acte i posar en valor a totes les dones socialistes de Sant Cugat que han ocupat llocs de responsabilitat, com regidores, diputades, cap de llista, etc.

La lectura del manifest feminista la van compartir la Paula Núñez secretaria de polítiques feministes i igualitàries de l´agrupació, les regidores Elena Vila i Pilar Gorina i la vocal de l´EMD Susanna Casta.

L´acte va comptar amb més de vint persones i ha estat el primer acte després de les eleccions.